Κρατήστε για εσάς το κέρδος του κατασκευαστή

Επενδύστε πριν από την ανακαίνιση και κερδίστε περισσότερα. Σας βοηθάμε να εντοπίσετε και να αποκτήσετε το διαμέρισμα που ψάχνετε (για εκμετάλλευση)
Δουλεύουμε με το μισό κέρδος σε σχέση με την υπόλοιπη αγορά

Ένας ανακαινιστής δουλεύει με μεγάλο ποσοστό κέρδους καθώς δεν ξέρει πότε και αν θα βρει πελάτη. Στην δική μας περίπτωση, καθώς δουλεύουμε μαζί, δεν χρειάζεται να έχουμε μεγάλη απόδοση στα χρήματα που επενδύουμε

Αυτό που κάνουν όλοι είναι ο μέσος όρος.

Είναι σίγουρο πως αν κάνετε ό,τι κάνουν όλοι, θα λάβετε μια μέση απόδοση. Αντίθετα, εμείς μπορούμε να σας προσφέρουμε διαμερίσματα με μεγαλύτερη απόδοση από τον μέσο όρο

Ποιοτική ανακαίνιση, με την εγγύηση της εταιρίας μας

Μέσω της Εγγύησης Ανακαίνισης, φροντίζουμε όλα τα διαμερίσματα μας να είναι άψογα! Είμαστε τόσο σίγουροι για τις ανακαινίσεις μας, που καλύπτουμε τυχόν έξοδα που θα προκύψουν έως και το πέμπτο έτος μετά την αγορά*

Είστε έτοιμοι να βρείτε ένα διαμέρισμα με καλές αποδόσεις;

Κάντε αίτηση για να εγγραφείτε στη λίστα μας

Απαντήστε σε μερικές ερωτήσεις για εσάς και τι ψάχνετε, ώστε να ξέρουμε τι να σας προτείνουμε

Αποκτήστε πρόσβαση σε πιθανά διαμερίσματα προς πώληση

Λάβετε πιθανές προτάσεις, χωρίς να χρειάζεται να δεσμευτείτε για κάτι

Κλείστε το διαμέρισμα της αρεσκείας σας

Όταν βρείτε αυτό που σας ταιριάζει το αγοράζετε στο άνομα σας. Στη συνέχεια η Bien το ανακαινίζει και βρίσκει ένα μακροχρόνιο μισθωτή -αν φυσικά αυτό είναι που θέλετε

Επόμενο βήμα

Εργαλεία και γνώσεις για να επενδύσετε σε ακίνητα

Δημιουργούμε ένα σύνολο εργαλείων που σας βοηθούν να κατανοήσετε την αγορά και να ελέγχετε τη διαδικασία

Raise from a select group of professional investors on Bien
Σας παρέχουμε ανάλυση αγοράς και πρόβλεψη ενοικίων

Γνωρίζουμε καλά την αγορά. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να μοιραστούμε μαζί σας τις ιδέες και τις απόψεις μας. Φυσικά, εσείς θα αποφασίσετε στο τέλος, τι είναι το καλύτερο για εσάς.

Investors close into your SPV electronically—Bien takes care of fund formation docs and wires too
Πίνακες ελέγχου έργου

Παρακολουθήστε την ανακαίνιση του διαμερίσματός σας. Εβδομαδιαίες ενημερώσεις, βίντεο και περίληψη όλων των εργασιών.

We prepare tax returns and K-1 distributions for the lifetime of your investment
Πίνακας ελέγχου επενδυτών

Στην περίπτωση που διαχειριζόμαστε το διαμέρισμα για λογαριασμό σας, σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη ανάλυση των μηνιαίων εσόδων, μέσω του πίνακα ελέγχου επενδυτών μας.

Συχνές ερωτήσεις
Τι ακριβώς προσφέρετε;
Σας προτείνουμε καλά επενδυτικά ακίνητα και αναλαμβάνουμε την υποχρέωση να τα ανακαινίσουμε και να τα μισθώσουμε
Αν συνεργαστώ μαζί σας, ποια είναι η δέσμευση μου;
Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση. Αρχικά, κάνουμε ένα τηλεφώνημα για να καταλάβουμε ότι είστε σοβαρός επενδυτής. Στη συνέχεια λαμβάνετε προτάσεις που θεωρούμε πως είναι ενδιαφέρουσες ευκαιρίες.
Τι είδους διαμερίσματα θα λάβω;
Λαμβάνουμε υπόψιν τις προτιμήσεις σας. Όλες οι προτάσεις θα αφορούν διαμερίσματα είτε από πριν την κατασκευή είτε πριν την ανακαίνιση. Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν ανακαινισμένα διαμερίσματα μπορούμε να σας ενημερώνουμε σχετικά.
Πώς βρίσκετε τα διαμερίσματα;
Τις προτάσεις που σας στέλνουμε τις βρίσκουμε μέσω του δικτύου είτε μέσα από μεσίτες που συνεργαζόμαστε, καθώς και από άμεσες προτάσεις αγοράς που έχουμε μέσω του site μας. Θα θέλαμε να καταλάβετε ότι αυτά τα διαμερίσματα μένουν στην αγορά για λίγο χρόνο, ίσως για κάποιες μόνο ημέρες.
Σε ποιο στάδιο θα αγοράσω το διαμέρισμα;
Αγοράζετε το ακίνητο στο όνομα σας από πριν ακόμη τελειώσει, δηλαδή πριν την ανακατασκευή/ανακαίνιση. Εμείς παρουσιάζουμε πώς θα είναι το τελικό αποτέλεσμα και εσείς ολοκληρώνετε την αγορά γνωρίζοντας την τιμή και πως θα είναι όταν σας δοθεί. Επειδή επενδύετε πιο νωρίς και υπάρχει χρήση του κεφαλαίου σας και μείωση του δικού μας ρίσκου, μπορούμε να προσφέρουμε μια πολύ αξιόλογη έκπτωση, ώστε να αυξηθεί η τελική απόδοση της επένδυση σας. Υπογράφουμε σύμβαση υποχρεώσεων με την οποία ξέρετε ακριβώς τι μπαίνει στο σπίτι, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεστε νομικά.
Τι είδους ανακαίνιση συζητάμε;
Αυτό εξαρτάται από το διαμέρισμα και τις ανάγκες του. Μπορεί να περιλαμβάνει από ριζική αλλαγή, νέα υδραυλικά και ηλεκτρολογικά δίκτυα, μέχρι πιο ελαφριές ανακαινίσεις, όπως αλλαγή κουζίνας και πλακάκια. Σε κάθε περίπτωση, μέσα στην πρόταση θα ξέρετε ακριβώς τι είδους ανακαίνιση θα γίνει, (όπως) και με τι υλικά.
Ποιος κάνει την ανακαίνιση; Μπορείτε να εγγυηθείτε ποιότητα;
Την ανακαίνιση την κάνουμε εμείς και για αυτό μπορούμε να εγγυηθούμε την ποιότητα. Η εγγύηση δεν είναι προφορική, αλλά γραπτή, γιατί νιώθουμε σίγουροι για τη δουλειά που κάνουμε και τα υλικά που χρησιμοποιούμε.
Γιατί να σας εμπιστευτώ;
Εμπιστευτείτε όχι τόσο εμάς, αλλά πρώτα τα συμβόλαια και τους νόμους. Γιατί η αγορά και η ανακαίνιση του διαμερίσματος γίνεται στο όνομα σας και υπογράφεται συμβολαιογραφικά. Επιπρόσθετα, υπάρχει η εταιρική εγγύηση, που σχεδόν κανείς δεν προσφέρει στην αγορά. Με την εταιρική εγγύηση εξασφαλίζεστε για όποια εργασία γίνει από εμάς στο διαμέρισμα που θα αγοράσετε.
Η ανακαίνιση περιλαμβάνεται στην τιμή αγοράς;
Ναι. Το σπίτι παραδίδεται τελειωμένο μετά την ανακαίνιση και στην τιμή που δίνουμε περιλαμβάνεται και η ανακαίνιση.
Μπορώ να κάνω τη διαχείριση του ακινήτου μόνος μου;
Ναι, μπορείτε. Η διαχείριση του ακινήτου γίνεται μόνο σε άτομα τα οποία δεν θέλουν να ασχοληθούν με αυτήν ούτε μόνοι τους ούτε με κάποιον συνεργαζόμενο μεσίτη.