Επενδυστε ευκολοτερα στην αγορα ακινητων

Το Bien σας βοηθά να βρείτε, και να αγοράσετε ένα ενοικιαζόμενο διαμέρισμα. Δημιουργήστε αποδόσεις και αξιόπιστο εισόδημα από μία δοκιμασμένη επενδυτική στρατηγική.

Κάνουμε εύκολη την επένδυση σε ακίνητα

Στόχος μας είναι να εκδημοκρατίσουμε τις επενδύσεις σε ολες τις φάσεις ζωης του ακινήτου καθιστώντας ευκολότερη και απλούστερη την πρόσβαση σε επενδυτικές ευκαιρίες σε εθνικό επίπεδο.

1

Δείτε τις επενδυτικές προτάσεις

Ελέγξτε τις ενεργές επενδυτικές προτάσεις στην προσωπική σας σελίδα και βρείτε μια που ταιριάζει τους επενδυτικούς σας στόχους. Για να μπορέσετε να δείτε τις πρόταση, θα πρέπει να λάβετε πρώτα πρόσκληση για εγγραφή.
2

Δηλώστε το ενδιαφέρον σας

Μόλις βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει και ελέγξετε την ανάλυσή μας, δηλώνεται το ενδιαφέρον σας και επιλέγετε το ποσό της επένδυσής σας. Θα ακολουθήσει μια κλήση για να απαντηθούν όλες οι ερωτήσεις σας που απομένουν. Υπογράφετε ψηφιακά τα έγγραφα και τα υποβάλετε ηλεκτρονικά. Μόλις εγκριθούν τα επενδυτικά σας έγγραφα από την Bien, θα μεταφέρετε το ποσο της επενδυσης σας μέσω τραπεζικού εμβάσματος.
3

Παρακολουθήστε την πορεία της επένδυσή σας

Τώρα έχετε πόσοστο σε ένα έργο ανάπτυξης ακινήτων. Παρακολουθήστε την πρόοδο της επένδυσής σας απο την προσωπική σας σελίδα και λάβετε ενημερώσεις. Διαχειριστείτε τα φορολογικά έγγραφα και οποιαδήποτε διαδικασία έγκρισης. Μπορείτε να δείτε όλες τις επενδύσεις σας από έναν κύριο πίνακα ελέγχου.

Πώς λειτουργεί το crowdfunding ακινήτων;

cs-chart-graphic-768x768

Η κοινοπραξία επιτρέπει σε πολλούς επενδυτές να συγκεντρώσουν τα χρήματά τους και να επενδύσουν συλλογικά σε μεγαλύτερα έργα ακινήτων από ό,τι θα μπορούσαν από μόνοι τους.

Ως επενδυτής σε μια κοινοπρακτική συμφωνία, μαζί με άλλους επενδυτές, αγοράζετε ένα μέρος του ακίνητο ή έργο ακινήτων, παρόμοιο με το να κατέχετε μετοχές σε μια εταιρεία. Το κεφάλαιο που συγκεντρώνεται πηγαίνει στην απόκτηση, ανακατασκευή και εμπορία των νέων διαμερισμάτων επενδύουν στην ανέγερση, γεγονός που δημιουργεί την απόδοση των κεφαλαίων (ROI) για κάθε επενδυτή.

ΚΑΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΡΕΥΝΑ (Due Diligence)
Οφέλη της ψηφιακής μας πλατφόρμας
Διαφανής
Όλα τα δεδομένα, οι υποθέσεις και τα γεγονότα για κάθε έργο εμφανίζονται με σαφή και εκτενές τρόπο. Θα βρείτε διαφανείς επενδυτικές ευκαιρίες χωρίς εκπλήξεις.
Συνεχής Παρακολούθηση του Έργου
Λαμβάνετε εβδομαδιαία ενημέρωση για την πρόοδο του έργου. Η οικονομική κατάσταση του έργου (κόστη και έσοδα) ενημερώνονται σε πραγματικό χρόνο και φυσικά εάν θέλετε υποβάλετε ερωτήσεις
Εύκολα και κατανοητά
Κάνουμε τη δική μας ανάλυση και προσπαθούμε να τα κρατάμε όλα κατανοητά. Χωρίς περίπλοκες δομές και χρηματοοικονομικά μέσα. Τα εξηγούμε όλα απλά και ξεκάθαρα.

Τεχνολογία

Δείτε πως χρησιμοποιούμε νέα τεχνολογία

Ξεκινήστε

Βρείτε το κατάλληλη επενδυτική στρατηγική για εσάς.

Πείτε μας για εσάς και τους επενδυτικούς σας στόχους.

Θα σας ενημερώσουμε για τη στρατηγική που σας ταιριάζει καλύτερα.

Βρείτε την επένδυση με τα χαρακτηριστικά που επιθυμείτε.

Λαβετε προτασεις