Ενας νέος τρόπος να προσεγγίσετε αγοραστές άμεσα

Προωθούμε το ακίνητό σας σε ενδιαφερόμενους που θέλουν να επενδύσουν σε ακίνητα. Εσείς απλός λαμβάνετε σοβαρές προσφορές

Πάρτε μία δωρεάν προσφορά

Μια ξεκάθαρη διαδικασία για να βάλετε το ακίνητο σας μπροστά στα μάτια σοβαρών αγοραστών

Υποβάλετε την καταχώριση σας 1

Εισαγάγετε τα στοιχεία του ακινήτου σας απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων και ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες. Θα λάβετε δωρεάν ένα εκτιμώμενο εύρος τιμής, στο οποίο δεχόμαστε να προωθήσουμε το ακίνητο σας.

Πιστοποίηση Bien 2

Αν το ακίνητο έχει επενδυτικά χαρακτηριστικά, πραγματοποιούμε έναν έλεγχο του ακινήτου για να προετοιμάσουμε την πλήρη παρουσίαση. Ο έλεγχος περιλαμβάνει τεχνικό έλεγχο με μια επίσκεψη και φωτογράφηση, κτηματολογικός έλεγχος και συλλογή βασικών εγγράφων. Σκοπός, να δώσουμε στους αγοραστές ολα τα στοιχεία για το ακίνητό σας.

Εξειδικευμένη παρουσίαση 3

Θα δημιουργήσουμε μια πολύ συγκεκριμένη παρουσίαση για το ακίνητό σας, συμπεριλαμβανομένων όλων των σχετικών λεπτομερειών, ανάλυσης και εγγράφων, και θα την αποστείλουμε σε αριθμό επενδυτών.

Λάβετε προσφορές και αποφασίστε 4

Σας ενημερώνουμε για τις προσφορές που θα λάβατε και αν αποδεχτείτε μια προσφορά, θα συντονίσουμε ολόκληρη τη διαδικασία πώλησης. Καθώς έχει γίνει ο πρώτος έλεγχος, η συναλλαγή σας θα μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την υπογραφή της συμφωνίας πώλησης.

Δείτε τη διαδικασία