Απo σχεδιο

Πραγματικοτητα

Σχεδιασμός και Οργάνωση

Κάθε επιτυχία ξεκινάει από το σχεδιασμό

Ο ερχομός της bien απαιτεί την αμφισβήτηση της συμβατικής γνώσης του πώς ανακαινίζουμε διαμερίσματα. Συγκεκριμένα, πιστεύουμε ότι μπορούμε να μάθουμε πολλά από το πως δουλεύει η βιομηχανία, καθώς και οτι υπάρχουν περιθώρια καινοτομίας στο τομέα των κατασκευών.

Διαδικασία κατασκευής

Η δουλειά μας είναι μισή αρχιτεκτονικό έργο, μισή προϊόν κατασκευής

Σχεδιάζοντας χώρους κατοικίας όπως και ένα προϊόν, προσπαθούμε να φέρουμε συνοχή σε ένα πεδίο που συνήθως αντιμετωπίζει κάθε έργο σαν μοναδικό. Με τη συνοχή έρχεται η ικανότητα να βελτιώσουμε όλη τη διαδικασία κατασκευής.

Προσφέρουμε ένα νέο επίπεδο ποιότητας σε χαμηλότερο κόστος. Κάθε τετραγωνικό μέτρο μετράει, γι’ αυτό μεγιστοποιούμε την οικονομική απόδοση μέσω επίπλων ειδικά σχεδιασμένων για κάθε διαμέρισμα.

Εξατομικευμένα κατασκευασμένο λογισμικό

Διαδικασίες και Αυτοματισμός

Λεπτομερές Ιστορικό

Εξοικονόμηση ενέργειας και Ποιότητα παντού

Όσα δεν βλέπετε έχουν σημασία

Λιγότερη ενέργεια σημαίνει λιγότερα έξοδα για τον ιδιοκτήτη. Ελαχιστοποιούμε την απώλεια ενέργειας, χρησιμοποιούμε ενεργειακά αποδοτικό εξοπλισμό έχοντας ελάχιστο ενεργειακό κόστος σε όλα τα διαμερίσματά μας.

Εθισμός με την ποιότητα των πραγμάτων που δεν είναι ορατά, τους σωλήνες, τον πίνακα ηλεκτροδότησης, τα υλικά κατασκευής. Δεν είμαστε μόνο λόγια, βασίζουμε τη δουλειά μας στην εγγύησή μας.

Υλικά και Συνδεσιμότητα

Υγιείς χώροι, υγιείς κάτοικοι

Θέτουμε ως προτεραιότητα την ευεξία μέσω αυξημένης πρόσβασης σε φυσικό φως και τον αέρα, αντί-μικροβιακές επιφάνειες και καλά σχεδιασμένης χρήση τεχνικού φωτισμού

Οι χώροι όπου ζει κανείς πρέπει να μπορούν να συνδέονται και με τον ψηφιακό και με τον πραγματικό χώρο γύρω τους

Θεωρούμε το έργο πετυχημένο αν είναι εντός προϋπολογισμού και όπως το είχαμε φανταστεί