Σχετικά με εμάς

Αποστολή μας είναι να αλλάξουμε τον τρόπο επενδύσεων σε ακίνητα και την επενδυτική κουλτούρα στην Ελλάδα. Αυτό το κάνουμε ξεπερνώντας τα υπάρχοντα εμπόδια μέσω των σύγχρονων τεχνολογιών.

Γνωρίστε την βασική ομάδα
Πολυετή επαγγελματική εμπειρία σε διάφορους τομείς που μας παρέχει την δυνατότητα διαχείρισης επενδύσεων σε ακίνητα
Andreas Holler
Σπύρος Σαββίδης
Ο Σπύρος είναι μηχανικός στον χρηματοοικονομικό τομέα. Έχει εμπειρία από μεγάλες αγοραπωλησίες ως μέρος της ομάδας της E&Y και Allianz Global Investors.
Michael Mitterdorfer
Πάρης Βυζιώτης
Ο Πάρης είναι πολιτικός μηχανικός, χειρίζεται τα πολεοδομικά θέματα και επιβλέπει τα εργοτάξια
ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ
Εκδημοκρατίζουμε την αγορά ακινήτων και φέρνουμε αυτό το περιουσιακό στοιχείο στον 21ο αιώνα
1. Δεν είμαστε εδώ για να ανταγωνιστούμε με την υπάρχουσα αγορά
Θέλουμε να κάνουμε τα πράγματα διαφορετικά. Από τη διαδικασία ανακαίνισης μέχρι το επιχειρησιακό μας μοντέλο. Προσπαθούμε και χρησιμοποιούμε νέες διαδικασίες και προσαρμόζουμε νέα τεχνολογία όπου μπορούμε, προς όφελος μας. Δεν είμαστε ακόμα μια πλήρως τεχνολογική επιχείρηση αλλά βήμα-βήμα σκοπεύουμε να γίνουμε.
2. Θέλουμε να βγάλετε χρήματα με έναν δίκαιο τρόπο
Δεν είμαστε φιλανθρωπική οργάνωση. Βγάζουμε έσοδα προσφέροντας ένα σπουδαίο προϊόν σε άριστη τιμή. Προσπαθούμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας και να βγάζουμε ένα δίκαιο κέρδος, για το οποίο είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή.
3. Ένα σπουδαίο προϊόν δεν χρειάζεται να είναι πολυτελές προϊόν
Ένα σπουδαίο προϊόν για εμάς είναι αυτό που έχει τη σωστή ποιότητα παντού. Δεν θέλουμε να έχουμε τα πιο πολυτελή πλακάκια, αλλά τις πιο φθηνές σωληνώσεις. Θέλουμε κάτι που να είναι προσιτό σε όλους και να έχει πολύ καλές προδιαγραφές.
4. Κρατάμε την τιμή χαμηλή, αλλά τα κόστη χαμηλότερα.
Για να πετύχουμε με το επιχειρηματικό μας μοντέλο πρέπει να κρατήσουμε τα κόστη χαμηλά. Αυτό σημαίνει ότι κάνουμε την περισσότερη δουλειά μόνοι μας. Γι’ αυτό συγχωρήστε μας που δεν έχουμε την καλύτερη ιστοσελίδα, αλλά προτιμήσαμε να ξοδέψουμε αυτά τα χρήματα στα διαμερίσματα.

Οι συνεργάτες μας

1.png
2.png
3.png
4.png